Ryhdy villiksi Wild Hunter -slottipelissä

Kasinoista ja pelikoneista tutuissa slottipeleissä nähdään usein säihkettä ja kauniita kiviä, mutta myös hieman raaemmille aiheille on paikkansa. Wild Hunter -slottipelissä pääset alkukantaisen metsästyksen makuun.

Intiaaniteema kantaa pelikokemusta

Wild Hunter -slottipelissä pelaaja voi kuvitella olevansa nimen suomennoksen mukaisesti villi metsästäjä, alkukantainen intiaanihahmo. Tuohon aikaan autiomaita asuttavilla intiaaneilla ei ollut mielessään paljoa muuta kuin seuraavan saaliin löytäminen, teloittaminen ja syöminen.

Rummut pärisevät kun slottikoneen rullat ilmestyvät pelinäytölle – joskin äänet voi kyllä hiljentää niin halutessaan. Rullia ympäröivät koristeelliset puiset kaiverrukset ja niiden yllä näkyy pelin logo, Wild Hunter, johon on enteilevästi ammuttu muutama nuoli. Pelin tunnushahmo, intiaanimies, seisoo logon vierellä hymyssä suin.

Pelirullissa olevat kuviot muodostuvat pitkälti villeistä intiaaniteemoista: on tiipii-telttoja, toteemeja, rumpuja, intiaanihahmoja, biisoneita, kotkia, tomahawkeja ynnä muuta. Taustalla näkyy rauhaisaa, aavaa, mutta korkeaa nurmikkoa ja toisaalla uhkaavamman näköisiä vuoria kirkkaan sinistä taivasta vasten. Täydellinen seutu syötävän saaliin metsästämiselle.

Voitot voi moninkertaistaa eri ominaisuuksilla

Pelaaja saa valita voittolinjat: vähintään yhden ja enintään yhdeksän linjaa. Voittolinjat palkitsevat pelaajaa vasemmalta oikealle, ellei kyseessä ole slottipeleille ominaiset scatterkuviot, jotka palkitsevat joka tapauksessa. Saamalla samoja pelikuvioita tietylle voittolinjalle voittaa panoksen mukaan eri suuruisia summia. Käytettävän panoksen saa valittua peliruudun alalaidan painikkeista. Panos voi olla yhdestä jopa kahteenkymmeneen pelimerkkiin.

Pelissä on myös villikuvio-ominaisuus, niin sanottu jokerikuvio, jota näkee nykyisin slottipeleissä usein. Jokerina toimii intiaanihahmo itse. Hän voi edustaa mitä tahansa muuta pelin kuvioista, paitsi scatterkuvioita. Jokereilla on myös oma voitonmaksunsa JackpotCity: kolmella jokerilla voittaa 100 pelimerkkiä, neljällä 1000 ja viidellä jopa 5000. Scatterkuvioilla puolestaan voi saada ilmaisia pyöräytyksiä peliin. Tomahawk edustaa yhtä scatterkuvioista ja oikein osuessaan se voi muuttua pyöriväksi tomahawkiksi, joka voi toimia jokerina tai muodostaa lisäkertoimia yhdessä kotkakuvion kanssa.

Wild Hinterissa on myös uhkapelin mahdollisuus. Jokaisen voiton jälkeen pelaaja voi valita uhkapelin, jossa voi joko kasvattaa voittoja tai hävitä ne. Tässä uhkapelissä pelaajalle ja jakajalle jaetaan perinteiset pelikortit ja suurempi kortti voittaa. Haasteen voi tehdä maksimissaan viisi kertaa peräkkäin ja niiden välillä tai tasapelin tullen pelaaja voi myös perääntyä takaisin peruspelin puolelle.